Πρωϊνό

Είναι τύπου διευρυμένου κοντινένταλ και σερβίρεται σε μπουφέ. Περιλαμβάνει καφέ φίλτρου, τσάι, γάλα, χυμό πορτοκάλι, δύο τύπους ψωμιού, τριών ειδών μαρμελάδες, βούτυρο, μαργαρίνη, χάμ, γαλοπούλα καπνιστή, τυρί, δημητριακά, κέικ και διάφορα μπισκοτάκια.
Επίσης από το σνακ μπαρ προσφέρονται διαφόρων τύπων καφέδες και πιάτα με χρέωση.Ο μπουφές του πρωινού είναι ανοιχτός από τις 07:00 έως 10:00.

Σνακ-Μπάρ

Το σνάκ μπάρ λειτουργεί καθημερινά από 07:00 έως 00:30. Προσφέρονται σνάκς σαλάτες ποτά και καφέδες όπου μπορείτε να τα απολαύσετε στην πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα του ξενοδοχείου ή στο δωμάτιο σας απολαμβάνοντας την μοναδική θέα από το μπαλκόνι σας.

Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Το Ξενοδοχείο διαθέτει ασύρματο δίκτυο για την σύνδεση σας στο διαδίκτυο και σας προσφέρονται καθημερινά 30 λεπτά δωρεάν πρόσβαση. Πέραν των 30 λεπτών μπορείτε να προμηθευτείτε από την υποδοχή τα απαραίτητα εισιτήρια. Διατίθενται εισιτήρια 1 ώρας κόστους 2€, 1 ημέρας (24 ώρες) με κόστος 6€ και 1 εβδομάδας(168 ώρες) κόστους 20€.

Γυμναστήριο

Το γυμναστήριο μας είναι εκτός λειτουργίας

Μασάζ

Εξειδικευμένοι συνεργάτες του ξενοδοχείου έρχονται κατόπιν συνεννόησης στο δωμάτιο σας ή στον ιδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου , για να σας προσφέρουν ένα χαλαρωτικό μασαζ.

Εξυπηρέτηση Δωματίων

Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πρόθυμο να σας προσφέρει κάθε υπηρεσία, καλώντας 406